Now playing:

Verstappen voelde zich ziek tijdens zege-race in Maleisië

(c) Red Bull Racing

Max Verstappen was grieperig toen hij afgelopen zondag in Maleisië de tweede Grand Prix-zege uit zijn carrière boekte. “Ik zou me heel goed moeten voelen, maar het was qua gevoel mijn slechtste dag van het jaar”, zei de Red Bull-coureur maandag bij Ziggo Sport.

Verstappen gaf toe dat hij erg moe was na afloop van de race op het circuit in Sepang. “Ik was ziek en voelde me sowieso al niet goed. De nacht voor de race kon ik ook bijna niet slapen. Vlak voor de race heb ik wel m’n ogen dicht gedaan en mijn rust gepakt.”

Verstappen is ondertussen al gearriveerd in Japan, waar aanstaande zondag de race op het circuit van Suzuka wacht. “Het gaat nu al wel wat beter, maar ik moet nog verder herstellen”, aldus de 20-jarige Limburger.