Max Verstappen heel blij met kwalificatie

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft op het circuit van Sepang weer laten zien dat hij dit seizoen op zaterdag erg sterk is. De Nederlander versloeg wederom teamgenoot Daniel Ricciardo en start de race vanaf de derde plek.

Max Verstappen stond tevreden voor de camera van Ziggo Sport: “We hebben er hard voor moeten vechten. Ook op je verjaardag krijg je het niet cadeau. Ik ben heel blij met de derde plaats.”

In de ochtend, tijdens de derde vrije training, liep het nog voor geen meter. Verstappen: “De laatste training was slecht. We hadden weinig balans in de auto en kregen het niet voor elkaar. Voor de kwalificatie was het te laat om nog de hele configuratie om te gooien. We hebben er het beste van gemaakt en uiteindelijk is de derde plek prima. In de kwalificatie hebben we het gelukkig kunnen omdraaien. Op dit circuit mogen we hier blij mee zijn. Uiteindelijk zijn we vier tienden van een seconden langzamer. Als er iets gebeurt tijdens de race kunnen we daarvan profiteren. Ik heb tot nu toe alleen nog maar goede zaterdagen gehad. Laten we het maar even afwachten wat er morgen gebeurt”