Christian Horner verwacht een fascinerende race in Maleisië

(c) Red Bull Content Pool

Red Bull kende een goede kwalificatie in op Sepang. Met een P3 voor Max Verstappen en een vierde plaats voor Daniel Ricciardo is Chistian Horner, teambaas van Red Bull Racing, erg tevreden. “We hadden vandaag een erg positieve kwalificatie”, laat hij na afloop van de kwalificatie in Maleisië weten.

Horner vervolgt: “Met beide auto’s op de tweede startrij, binnen een halve seconde van de poleposition, kunnen we wel stellen dat we goed werk geleverd hebben. Max op P3 en Daniel op P4 is het bewijs dat we tot op heden een goed weekend draaien. We hopen morgen ook een rol te kunnen spelen in hoe de race zich ontvouwt.”

Horner kijkt uit naar de wedstrijd: “De voorspelling is dat de omstandigheden morgen anders zijn dan die van vandaag. We krijgen wellicht wat regen rond de start van de race. Het kan dus een interessante start worden. Zeker omdat Sebastian Vettel helemaal achteraan moet starten. Genoeg ingrediënten voor een fascinerende laatste Grand Prix op het circuit van Sepang.”