Massa vindt dat hij niks verkeerd deed tijdens clash met Verstappen

(c) Williams

Volgens Max Verstappen was zijn race ‘klaar‘ na het gevecht met Felipe Massa. De Nederlander hield aan de clash een lekke band over en zag een goede eindklassering in rook opgaan. De Braziliaan weigert na afloop van de Italiaanse Grand Prix het boetekleed aan te trekken.

“Max zat aan de buitenkant en had geen ruimte”, zegt de voormalig coureur van Ferrari voor de camera van Ziggo Sport. “Ik zat aan de binnenkant en pakte de apex van de bocht. Hij had moeten wachten en het ergens anders moeten proberen.”

Massa betreurt het dat Verstappen een lekke band overhield aan zijn poging. “Helaas raakten we elkaar. Dat is jammer voor hem, maar hij had me ook ergens anders in kunnen halen. Ik deed niks verkeerd.”

De coureur van Williams besloot de Italiaanse Grand Prix als achtste.