Christian Horner: “Verstappen en Massa gaven elkaar niets cadeau”

(c) Red Bull Content Pool

Christian Horner zag Max Verstappen na zijn lekke band terugvechten van de laatste positie naar de tiende plaats. Volgens de teambaas zat er meer in, want het tempo van de Nederlander was vergelijkbaar met die van Daniel Ricciardo.

Horner vertelt aan Sky Sports: “Er bestaan verschillende meningen over het incident, maar de wedstrijdleiding heeft ernaar gekeken en besloot geen straf uit te delen. Wat mij betreft was het ook een race-incident. Verstappen en Massa raceten hard en gaven elkaar niets cadeau. Verstappen zat aan de buitenkant en hij had de pech dat hij een lekke band opliep. Max bleef geconcentreerd en gaf niet op. Uiteindelijk scoorde hij toch nog een punt.”

Verstappens teamgenoot Ricciardo besloot de race op de vierde plaats. Hij was gestart vanaf P16.