Organisatie: ‘geen free wifi op Spa-Francorchamps’

(c) Circuit Spa Francorchamps

Het eerder dit jaar aangekondigde free internet op en rond het circuit Spa-Francorchamps is voorlopig van de baan. Een medewerkster van het circuit laat telefonisch aan Grand Prix Radio weten dat “het spijtig is, maar dat er dit jaar geen free wifi voor het publiek zal zijn.”

De beheerders van het Waalse circuit kondigden afgelopen april nog vol trots ‘een digitale revolutie’ aan. Er was in de winter voor 1,2 miljoen euro geïnvesteerd in het draadloze netwerk rondom het circuit. De bezoekers van de Grand Prix van België zouden dit jaar dan ook gebruik kunnen maken van free wifi. Dat blijkt dus niet haalbaar, waardoor het publiek komend weekend verstoken blijft van goed werkend en free internet.

Ter geruststelling: sinds afgelopen juni worden er geen roamingkosten meer in rekening gebracht en dus kun je ook in de Ardennen gewoon via je eigen netwerkprovider en de app van Grand Prix Radio naar het live-commentaar van Olav Mol luisteren. En voor de echte puristen: Olav is in Spa-Francorchamps en omstreken ook te beluisteren via 88.8FM, de speciale etherfrequentie die Grand Prix Radio dit weekend in Wallonië tot z’n beschikking heeft.