Ricciardo aanvaardt excuses Verstappen

(c) Red Bull Racing

De kou tussen Daniel Ricciardo en Max Verstappen lijkt na een incidentrijke Grand Prix van Hongarije uit de lucht. De Nederlander knalde gisteren zijn Australische teamgenoot uit de race.

Ricciardo reageerde in het heetst van de strijd woedend, hij noemde Verstappen ‘een amateur’ en ‘een slecht verliezer’. Verstappen kreeg tijdens de race een tijdstraf voor de aanrijding en bood na afloop direct zijn excuses aan.

In een drietal tweets laat Ricciardo vandaag weten dat hij met Verstappen heeft gesproken en diens uitleg en excuses aanvaardt: “Gisteren was moeilijk om te accepteren. Je bouwt de hele dag op voor die paar uurtjes racen en dan is het zomaar ineens voorbij. Max bood me na afloop van de race zijn excuses aan. We hebben buiten het zicht van de media met elkaar gesproken. De situatie is afgedaan en we kunnen weer vooruit.”

https://twitter.com/danielricciardo/status/891950346024648706