Ricciardo noemt Verstappen “amateur” en “slechte verliezer”

Daniel Ricciardo is woest op teamgenoot Max Verstappen. In de eerste ronde van de Hongaarse Grand Prix zat Verstappen aan de binnenkant van Ricciardo. Toen de Red Bull van Verstappen onderstuurde, raakte hij de auto van Ricciardo, die daardoor uitviel.

“Was dat wie ik dacht dat het was?”, vroeg Ricciardo al op de boordradio. “Slechte verliezer”, reageerde Ricciardo toen er bevestigend werd geantwoord op zijn vraag.

Voor de internationale media noemde Ricciardo de actie van Verstappen amateuristisch. “Ik denk dat hij het niet leuk vindt als een teamgenoot voor hem rijdt. Je hebt de hele race om je fout te verbeteren, maar dit was niet eens een inhaalactie. Het was een heel domme fout.”

“Als hij geen excuses maakt, hebben we een groot probleem”, voegde Ricciardo er nog aan toe bij Ziggo Sport.

https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/891638266151043072

Jouw reactie