Renault: “Kubica maakt dit jaar geen comeback”

Robert Kubica (c) Renault Racing

Renault is de geruchten rond Jolyon Palmer en Robert Kubica een beetje zat. Teambaas Cyril Abiteboul heeft aan Autosport.com laten weten dat Kubica dit jaar niet zal racen voor Renault en dat ze achter Palmer blijven staan.

“Het is waar dat we de mogelijkheden met Robert verder willen onderzoeken. De kans om hem te laten testen in een moderne Formule 1-auto hebben we daarom gepakt. Als hij deze test goed doorstaat dan is het nog geen zekerheid dat we met hem in 2018 gaan racen”, vertelt Abiteboul.

Wie in 2018 bij Renault achter het stuur zit, laat de teambaas van Renault nog open. “We bekijken onze opties voor 2018 en Jolyon hoort daar ook bij. Hij heeft dat in eigen hand. Wat in ieder geval zeker is, is dat hij tijdens de Grand Prix van België gewoon rijdt.”

Jouw reactie