Force India met grote update naar Silverstone

(c) Force India

Force India komt met de tweede grote update van het seizoen. De updates die het team mee naar Silverstone neemt zijn met name aan de voorkant van de auto te vinden. Het team heeft onder andere een nieuwe voorvleugel voor de Britse Grand Prix.

Technisch-directeur Andrew Green tegen Autosport.com: “Dit is de grootste update van het seizoen, groter dan die we in Barcelona hadden. We vinden wekelijks verbeteringen aan de auto. De volgende grote update zal rond de Grand Prix van Singapore zijn.”

De focus van het team verschuift binnenkort wel langzaam naar volgend jaar: “Het wordt een uitdaging als we ons ook moeten focussen op volgend jaar. Onze voorsprong op de vijfde plaats in het constructeurskampioenschap zal voor een groot deel bepalend zijn hoeveel middelen we inzetten voor de auto van volgend jaar.”