Mysterieuze Verstappen verklapt dat auto er anders uitziet

(c) Red Bull Racing

Red Bull komt in Monaco opnieuw met een aantal updates. Tijdens de traditionele media-dag voorafgaand aan een Grand Prix-weekend verklapte Max Verstappen dat de Red Bull er anders uit zal zien.

“De eerste keer dat de we naar buiten gaan zal jullie meteen iets opvallen”, zegt de Nederlander tegen de internaionale pers. “We hebben een aantal andere dingen op de auto zitten. Jullie zullen het wel zien.”

Welke onderdelen Verstappen specifiek bedoelde bleef onduidelijk. Daarvoor zullen de fans en de media moeten wachten tot morgenochtend 10:00 uur als de eerste vrije training begint.

Daniel Ricciardo pakte vorig jaar poleposition in Monte Carlo en had lange tijd zicht op de overwinning. Verstappen denkt dat het lastig wordt om het succes van vorig jaar te herhalen, maar sluit tegelijkertijd niets uit.  “Ik denk niet dat we in dezelfde positie zitten als vorig jaar. Het zal moeilijker zijn, maar je weet het nooit. We proberen altijd ons best te doen en als je je comfortabel voelt in de auto, dan is dat al een grote plus op deze baan.”

UPDATE: Inmiddels weten we dat Red Bull komend weekend met een T-wing rijdt.