Welkom bij Grand Prix Radio 2.0!

Bij een nieuw F1-seizoen, dat het spannendste in jaren belooft te worden, hoorde wat ons betreft een gloednieuwe site. Welkom bij Grand Prix Radio 2.0!

We hebben een strak nieuw logo, een fris design en een hoop mooie plannen voor de toekomst. Sommige losse eindjes op de site knopen we nog aan elkaar. Eén ding is in elk geval hetzelfde gebleven: Grand Prix Radio is er voor en door racefans. Dat verandert nooit, of je nou van F1, MotoGP of een andere raceserie houdt.

Wij zijn helemaal klaar voor F1 2017. Gaat Lewis Hamilton op voor zijn vierde wereldtitel of blijkt Valtteri Bottas sterker dan velen denken? Kan Ferrari zijn fantastische wintertest dit keer wel omzetten in overwinningen? Is de Red Bull van Max Verstappen terug aan de top of nog net niet?

Het is eindelijk tijd. Met alle liefde houden we jou, de échte racefan, zo goed als we kunnen op de hoogte. Blijf de site checken en druk op Luister Live voor de lekkerste muziek en de laatste updates van Olav Mol. Zet ‘m KEIHARD!