Ziggo Sport komt met nieuw F1-programma

Goed nieuws voor de Formule 1-fans. Ziggo Sport heeft besloten om het raceweekend voortaan al op vrijdagavond van start te laten gaan.

Komend seizoen is op de dag voor de kwalificatie vanaf 22:00 het programma ‘Formule 1 Café’ te zien. De talkshow wordt gepresenteerd door Rob Kamphues. Samen met onder andere Robert Doornbos en Tom Coronel blikt hij vooruit op de komende race. Olav Mol en Jack Plooij zullen vanaf het circuit hun bijdrages leveren. In het programma is ook elk raceweekend een exclusief interview met Max Verstappen te zien.

Uitgebreide terugblik op maandag

Ook zal hij op de maandag na een race via Skype te zien zijn in ‘Peptalk’. Dit sportprogramma wordt vanaf dit seizoen voorafgegaan door een tweede nieuwe Formule 1-programma waarin alle hoogtepunten van het weekend langskomen en dat ook door Olav Mol wordt gepresenteerd.

Commentaar Olav Mol live op Grand Prix Radio

Alle vrije trainingen zijn rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Select. De meeste kwalificaties op zaterdag en alle races op zondag zijn rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, op kanaal 14. Zoals gebruikelijk zal Olav Mol het commentaar vanaf locatie verzorgen en tekent Jack Plooij voor de verslaggeving. Net als vorig jaar is het commentaar van Olav Mol live te horen op de site en de app van Grand Prix Radio.

Foto: Paul Tolenaar