UITVERKOCHT – Gesigneerd boek Olav Mol ‘F1 2016, wat een jaar!’

Direct na de Grand Prix van vorig weekend heeft Olav Mol zijn laatste boek afgerond. Het bevat zijn verhalen over het afgelopen bizarre seizoen vanaf Barcelona tijdens de winterstop tot en met de finale in Abu Dhabi.

UPDATE 22u22: DE 500 GESIGNEERDE EXEMPLAREN ZIJN UITVERKOCHT

Inhoud ‘F1 2016, wat een jaar!’

Olav schrijft uitgebreid over de ontmoeting tussen Johan Cruijff en Max Verstappen, de oplopende spanning bij Toro Rosso, dé wissel en dé winst, de titelstrijd en al het andere dat hem en de F1-fans bezighield in 2016. Jack Plooij draagt bij aan het boek met unieke inkijkjes in het reilen en zeilen in de paddock en hij reflecteert nog eens op het bijzondere frikandelletje speciaal, dat hij voor Nico Rosberg organiseerde. Erik Houben weeft daar korte verslagen en uitslagen van alle races doorheen. Het slot van het boek is een uitgebreide vooruitblik van Olav op het komende seizoen.

Boek bestellen

Dit nieuwe jaarboek ligt vanaf volgende week 15 december in de winkels. Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je dat HIER bestellen. Olav Mol signeert de eerste 500 in de loop van volgende week. De verzending ervan staat gepland voor eind volgende week en het aantal is gelimiteerd tot 500. Op = op, weg = weg.

UPDATE 22u22: DE 500 GESIGNEERDE EXEMPLAREN ZIJN UITVERKOCHT

N.B. De eerste druk is sowieso een collector’s item. Een uur nadat de drukpers startte kwam de nieuwe Formule 1-kalender van 2017 en een dag later het vertrek van Rosberg. Alleen de eerste druk van ‘F1 2016, Wat een jaar!’ heeft daarom nog Hockenheim op de kalender en Rosberg op de startlijst voor 2017.