Nu in de winkel: GRAND PRIX RETRO

Met gepaste trots presenteren wij u: Grand Prix Retro. Dit nieuwe boek is samengesteld en geschreven door Olav Mol en de redactie van deze website. Lees over helden en eendagsvliegen, over drama’s en successen.

Het boek geeft een beeld van bijna honderd jaar Grand Prix-racen. Je leest verhalen over de eerste wedstrijden, auto’s en coureurs en de ontwikkeling van de sport voor en na de tweede wereldoorlog tot en met vandaag. Het bevat exclusieve interviews, o.a. met Kees van de Grint, de bandenman van Michael Schumacher, maar bijvoorbeeld ook met de oprichter van de grote Jos Verstappen Fanclub indertijd.

Wil je meer weten over historie van de Formule 1? Dan kun je niet om Grand Prix Retro heen.

Online bestellen kan bij de GPR-shop en alle grote boekhandels.