Nieuw boek van Olav Mol: ‘F1 2016, wat een jaar!’

Mijn laatste boek ‘Een leven met Formule 1’ ging in mei net voor de Grand Prix van Spanje naar de drukker. Het verhaal achter de overstap van Max Verstappen kon ik er op de valreep nog in kwijt, maar het moois dat daarna kwam niet meer. We zijn toen gelijk maar begonnen met een volgend boek, want dit jaar is nu al zo bijzonder, dat we het ook op papier vers moeten vastleggen voor de fans en voor de historie.

Het boek ‘F1 2016, wat een jaar!’ gaat over het lopende Formule 1-seizoen. Collega Jack Plooij en ik vertellen onze eigen verhalen van dit jaar, van het testen in Barcelona via de opening in Australië tot en met het slot in Abu Dhabi. Het gaat over wat we meemaken in het paddock en erbuiten, voor de schermen en erachter en over de gesprekken die we hebben met de acteurs in het Formule 1-circus.

Niet alleen de doorbraak van Max Verstappen komt aan bod, maar ook de strijd tussen Lewis Hamilton en Nico Rosberg, het overlevingsgevecht van Sauber en natuurlijk de verkoop van de Formule 1 zelf. Ook vind je van alle races korte verslagen en uitslagen, zodat je een compleet en uniek jaarboek hebt van de Formule 1 in 2016.

Onze deadline bij de uitgever is direct na de laatste Grand Prix op 27 november aanstaande in Abu Dhabi. Ons streven is om het boek nog vóór kerstmis te laten verschijnen.

N.B. De eerste 500 exemplaren die in de GPR Shop worden besteld zal ik persoonlijk signeren.

› Bestel hier het boek in de GPR Shop (pre-order)