Reactie P2 Max Verstappen na kwalificatie F1 Grand Prix België

Max Verstappen start morgen als jongste rijder ooit op de eerste startrij van een Formule 1 Grand Prix. Hij troefde tijdens de kwalificatie onder andere Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel en teamgenoot Daniel Ricciardo af. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen bij de persconferentie na de kwalificatie op de vraag of hij ook een kans op pole position had: “Je kunt het altijd nog beter doen, maar ook Nico zou een betere ronde kunnen rijden. Ik denk dat we heel tevreden kunnen zijn dat we op een circuit met een paar lange rechte stukken zo dichtbij hun zitten.”

Verstappen vervolgt: “Het hele weekend is alles heel soepel gegaan, ook al had ik vanmorgen wat kleine dingen, maar daarna hebben de monteurs geweldig werk geleverd. De auto deed het erg goed, zoals je kan zien in sector 2. Ik ben gewoon heel blij dat ik tweede ben met al mijn fans erbij. Het is echt een hele grote motivatie als je ze naast de baan ziet.”

› Bekijk hier de uitslag van de kwalificatie

Foto: Red Bull Racing