Eerste reactie Max Verstappen na P3 in F1 Grand Prix Duitsland

Max Verstappen scoorde vandaag zijn vierde podium in acht wedstrijden voor Red Bull Racing. Na een topstart, waarbij twee plaatsen won en ander raceleider Lewis Hamilton reed, moest hij door een andere bandenstrategie één plek laten aan zijn teamgenoot met uiteindelijke een derde plaats als resultaat. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen op het podium tegenover duizenden Nederlandse en Belgische fans: “We hadden een goede start. Ik denk dat we daarna een goed tempo hadden en ik genoot ervan. We hadden er voor gekozen om per auto twee verschillende stragiëen te doen, waardoor ik Daniel voorbij moest laten gaan. Ik denk dat we het daarna als teaam heel goed gespeeld hebben. Een dubbel podium eruit slepen was ons hoofddoel en meer punten te scoren dan Ferrari. En dat hebben we absoluut gedaan. Het zal fijn thuiskomen zijn vanavond.”

Foto: Red Bull Racing
Uitslag: formula1.com