Reactie Max Verstappen na P3-kwalificatie Britse F1 Grand Prix

Max Verstappen start morgen vanaf de derde plaats in de Grand van Groot Brittannië na zijn beste F1-kwalificatie tot nu toe. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen tijdens de top-3 persconferentie: “Bij de laatste paar kwalificaties heb ik geen geluk gehad, maar de racesnelheid was altijd hoopgevend en alles ging verder goed. Ik maakte me geen zorgen. Vandaag was vooral een hele goede kwalificatie en ik heb er enorm van genoten. De auto presteerde zoals hij moest presteren. We waren heel sterk ten opzichte van de andere deelnemers achter ons.”

“Ik mag heel blij zijn met P3, want die jongens (hij kijkt dan naar Rosberg en Hamilton naast zich, red.) leken tijdens de kwalificatie een turboknop of zoiets te hebben. Ja, ik denk dat P3 vandaag absoluut het best mogelijke resultaat voor ons was”, aldus Max Verstappen.

› Uitslag kwalificatie F1 GP van Groot-Brittannië

Foto: Red Bull Racing.