Reactie Max Verstappen na testen in Barcelona

Max Verstappen had woensdag een productieve dag met 118 ronden en de snelste tijd van het veld. In zijn RB12 lag de nieuwe Renault/TAG HEUER-motor die zonder problemen functioneerde. Verstappen zelf kon zich meer vertrouwd maken met het team en de auto. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: “Het was goed om weer in de auto te stappen vandaag. De auto rijdt goed en heel prettig, en we hebben veel kilometers gemaakt. We hadden geen problemen en konden de hele dag doorrijden. Voor mij persoonlijk was het goed om de kans te krijgen om nog meer vertrouwd te raken met de auto. Ik kon een aantal nieuwe dingen proberen en zoeken naar manieren om mijn prestatie met de auto te verbeteren. Ik heb veel geleerd over de RB12 vandaag en dat is heel, heel positief.”

Foto: Red Bull Racing