Reactie Max Verstappen na P4-kwalificatie F1 Grand Prix Spanje

Max Verstappen imponeerde vandaag in Barcelona. In de eerste twee sessies van de kwalificatie noteerde hij de derde tijd. In de laatste stond hij zelfs even tweede om uiteindelijk als vierde te kwalificeren. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen tegen Jack Pooij bij Ziggo Sport: “Ik denk dat het een redelijk goede kwalificatie was en ik heb er wel van genoten. Voor de eerste keer was deze kwalificatie prima. Een tweede startrij, daar ben ik heel blij mee.”

Verstappen vervolgt: “Het is wel heel belangrijk om nu rustig te blijven en alles te analyseren om het nog beter voor elkaar te krijgen. Morgen moet ik proberen om een goede start te maken en hopelijk veel punten te scoren in de race natuurlijk. Ik heb al wat proefstarts kunnen oefenen en dat zag er allemaal wel redelijk goed uit.”

Foto: Red Bull Racing