Reactie Max Verstappen na zevende testdag Barcelona

TestMax

Max Verstappen was tijdens de zevende testdag van 2016 zeer productief (159 rondjes) en noteerde bovendien de vierde tijd. Wat vond hij er zelf van?

"Het was opnieuw een zeer positieve dag", vertelt Verstappen tegen onder andere Grand Prix Radio in de paddock. "We zijn blij met hoe het nu gaat. Natuurlijk, het kan altijd beter maar we hebben flink wat stappen vooruit gemaakt. De betrouwbaarheid van de auto is het meest positieve punt van allemaal."

Teambaas Franz Tost zei eerder deze week dat een podiumplaats een realistisch doel is voor Toro Rosso. Verstappen zelf wacht nog met het uitspreken van een doelstelling. "We hebben de auto zonder twijfel verbeterd, maar ik verwacht dat de andere teams dat ook hebben gedaan. Na drie races weten we pas echt waar we staan."

Langs het circuit van Barcelona stonden grote groepen Nederlandse fans. Ook dat stemde de Nederlander zeer positief. "Pal voor de garage stond een grote groep en hingen drie grote spandoeken. Daar kon ik niet omheen. Dat is voor mij als coureur heel leuk om te zien."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden