Olav Mol en Jack Plooij herenigd bij Ziggo Sport Formule 1

Jackontrack

Negen jaar lang brachten ze samen de Formule 1 in de huiskamer en nu zijn ze herenigd. Olav Mol en Jack Plooij gaan dit seizoen weer samen alle Grands Prix coveren voor Ziggo Sport. Wij spraken gisteren met Jack Plooij over zijn comeback in de pits.

Jack Plooij vanuit Barcelona: "We zijn er voor de fans, dus we gaan natuurlijk maximaal Max Verstappen  volgen en de mensen er omheen, maar het programma wordt veel meer dat. We gaan ook Nico Rosberg en Lewis Hamilton volgen. En we willen van Sebastian Vettel weten hoe hij het Nico en Lewis lastig gaat maken. "

Over zijn terugkeer en de hernieuwde samenwerking met Olav Mol: "De contacten met de Formule 1 zijn altijd warm gebleven, dus het voelt alsof we er zo weer in stappen. En met Olav werken is altijd mooi. Het zijn nu wel andere tijden, maar wat we toen deden, dat gaan we nu ook gewoon weer doen: nieuws uit het paddock voor de Formule 1-fans verzamelen. Dat is wat de Ziggo-kijkers willen, dus daar gaan we weer samen de wereld voor overvliegen."

Jack Plooij is sinds vandaag ook op twitter actief. Je kan hem HIER volgen.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden