Reactie Max Verstappen na Grand Prix van Mexico

Max Verstappen reed wederom in de punten vandaag met een negende plaats. Hij kende een goede start met twee plaatsen winst, maar kon op de lange rechte stukken geen vuist maken met zijn Toro Rosso en moest genoegen nemen met een negende plaats. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: “Ik had een goede start en om op P6 te rijden in mijn eerste stint was geweldig. We hadden wel wat problemen met de hitte, wat zeker veel scheelde in de rondetijden helaas.”

Verstappen vervolgt: “Maar we moeten ons concentreren op het positieve. Ik denk dat P9 het beste is wat we konden doen vandaag en ik ben blij weer wat meer punten te hebben gescoord. De kloof naar Lotus is weer een beetje kleiner.

Max over Mexico: “De sfeer hier is geweldig geweest tijdens het hele weekend – de fans hier zijn echt met racen bezig en ze zijn zó enthousiast, het is gewoon geweldig om te zien! ”

Foto: Scuderia Toro Rosso