Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Spanje

Max Verstappen, Toro Rosso, kwalificatie Grand Prix van Spanje 2015

Max Verstappen en zijn teamgenoot Carlos Sainz verschaften zich een uitstekende uitgangspositie voor de Grand Prix van Spanje. De twee rookies van Toro Rosso kwalificeerden zich tussen de grote namen als vijfde en zesde. Wat vond Max Verstappen er zelf van?

Max Verstappen: “Ik ben niet 100% tevreden met mijn snelste ronde, omdat ik een beetje worstelde met de balans ten opzichte de training vanmorgen, maar de zesde plaats vandaag is nog steeds een positief resultaat! Om morgen de wedstrijd van de vijfde en zesde plaats te starten is een geweldige prestatie voor ons en er is momenteel een fantastische sfeer in het team. Het belangrijkste voor ons beiden is om punten te scoren en dat is waar we voor zullen vechten morgen. De auto is het hele weekend al geweldig en, ook al zal dat niet gemakkelijk zijn, ik ga proberen om mijn positie in de race vast te houden.”