Reactie Max Verstappen na trainingen GP Spanje

Reactie Max Verstappen na trainingen GP Spanje

Max Verstappen was twee keer zesde vandaag tijdens de trainingen voor de Grand Prix van Spanje. En ook al zeggen trainingstijden niet alles, hij zat er gewoon goed bij en zijn auto bleek snel genoeg om vrij kort achter de top van het veld zijn rondjes  te rijden. Maar wat vond Max er zelf van?

Max Verstappen: “Ik ben blij met vandaag. Vanmorgen in de eerste vrije training reed ik een aantal langere runs en we hebben wat nieuwe aerodynamische onderdelen uitgeprobeerd. We konden alles goed voor elkaar krijgen met waardevolle informatie voor de middagsessie. Ik denk dat de auto sterk is op dit circuit, wat me heel tevreden maakt en vertrouwen geeft voor morgen. Nu moeten we alleen maar doorgaan zoals vandaag en alles optimaliseren en hopelijk kunnen we dit vasthouden voor de rest van het weekend.”

Foto: Scuderia Toro Rosso