Reactie Max Verstappen na trainingen GP China

Max Verstappen, Toro Rosso, GP China, 2015

Max Verstappen eindigde de eerste twee trainingen in Shanghai op P12 en P14, een paar plekken lager dan bij de vrijdagtrainingen in Maleisië (P7 en P8). Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: “Om eerlijk te zijn: het was een beetje een moeilijke dag vandaag. Ik was niet echt blij met de balans van de auto in FP1, dus we probeerden om het te verbeteren voor FP2. Het was beter, maar we moeten nog steeds een beetje meer tempo te vinden. We waren ook niet in staat om de ideale ronde te rijden vanmiddag, aangezien toen nèt de rode vlag kwam. Er is zeker ruimte voor verbetering en hopelijk kunnen we het morgen beter doen. Ik vind het leuk om hier te rijden, het is een technisch circuit en heel uitdagend, maar dat is wat ik wil.”

Max Verstappen, Toro Rosso, GP China, 2015